Főzőiskolám élményei.

Főzőiskolám élményei.

Amit a húsokról tudni illik-ez volt a szombati napunk mottója. Nagyon jó kis nap volt. Főztünk-ettünk-beszélgettünk.

Ebben a felgyorsult világban szerencsére még mindig találunk egy közös nyelvet, ez a szeretet nyelve a konyhában. A főzésben azt szeretem a legjobban, hogy összehozza az embereket, ha csak kis időre is.

Mindig meglep milyen gyorsan telik az idő, ha ott vagy ahol lenned kell.

Köszönöm a közös élményt, az új tapasztalatokat.”Ahány ház, annyi szokás” – szól a mondás.

Bízom benne, hogy mikor fakanalat ragadnak a tanoncaim, kicsit belecsempésznek otthonukba engem is.

Következő téma közkívánatra “amit a tésztákról tudni illik”.

 

További információ kérést a hello@gaborchef.hu ( kapcsolat doboz ) kérhettek vagy a facebookon üzenetben.

Ragadd meg a fakanalat és írj nekem.

Főzősuli.. elkészült..

már ők sütnekmert megérdemlik

 

 

x

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ További információ a cookie-kezelésről