Ajánlott a kezdő háziasszonyoktól a profi szakácsokig. Vannak akik naponta főznek, mások csak egyszer-egyszer szeretnék lenyűgözni szeretteik.
Merjünk kreatívak lenni, elrugaszkodni a megszokott főzési rutintól. Kapsz egy magabiztos tudást, ami közel 25 éves tapasztalatomból táplálkozik és teljesen más oldalról világítja meg a dolgok lényegét, egyértelműbb lesz megérteni, hogyan működünk fakanállal a kezünkben. Az egész napos iskolámban alkalmakra bontottam a fő témaköröket, mint például, levesek, húsok köretekkel, desszertek stb. Úgy vannak kidolgozva, hogy nem féltétlenül kapcsolódnak egymáshoz, így nem kell az összes témán ott lenni ha nem szeretnél, így nincs sorrend sem. Például ha valaki csak a steakekre kíváncsi akkor a húsos napra jön el ahol előkészülünk, sütünk főzünk, jókat eszünk és sokat beszélgetünk. Sok tanfolyam csupán adatokat gyűjt, összegyúrja, és azokat adja át, hogy mit miért teszünk, illetve miért nem teszünk az sose derül ki számunkra és talán így a kedvünket is szegjük. Az én tanfolyamom, pont ezekre a miértekre mutat rá, inspirál, hogy fakanalat ragadjunk, élvezetessé teszi a főzést aminek nincs vége és határa, mivel a tudás és a tisztán látás egy másik világba repít, és aminek csak a te kreativitásod szabhat véget.
Olyan szakácsnak tartom magam aki sokat tud a főzésről hisz végigjártam az összes ranglétrát így van egy olyan biztos tudás a kezemben amivel másokat is képes vagyok segíteni tanácsokkal, praktikákkal és nem utolsó sorban élet filozófiával.